Achizitii publice

Domeniul achizitiilor publice a prezentat intotdeauna interes si reprezinta o componenta controversata, de multe ori contestata a societatii actuale. Administrarea si gestionarea bunurilor, serviciilor si/sau a resurselor publice, dar si achizitionarea de lucrari/produse/servicii se impun a fi tratate cu maxima seriozitate si atentie de catre reprezentantii autoritatilor publice locale si centrale.

Multi agenti economici si-au orientat activitatea, in principal sau si catre acest segment de activitate, conditionat si actuala criza economica.

Serviciile oferite de societatea noastra sunt destinate atat autoritatilor administratiei publice ce organizeaza proceduri de achizitie publica, dar si persoanelor interesate sa participe la asemenea proceduri.

Astfel, experienta acumulata ne confera suportul de a participa in toate fazele procedurilor de achizitie publica indiferent daca vizeaza intocmirea documentatiilor de atribuire sau contestarea actelor procedurale, asistenta si reprezentarea juridica pana la solutionarea irevocabila a litigiilor.

De asemenea, oferim consultanta cu privire intocmirea si/sau monitorizarea oricarui contract ce implica participarea autoritatilor locale, inclusiv asistenta si reprezentare juridica pe intreaga durata de derulare a contractului.Cauta in site

Dictionar online

DEX: