Proiecte

Promovam Prahova

Proiectul “Promovam Prahova” urmareste sa constientizeze persoanele ce isi au sediul si/sau domiciliul pe raza judetului Prahova cu privire la valorile si resursele acestui judet cu scopul optimizarii gestionarii si valorificarii acestora.

Impreuna cu membrii mediului non-profit intentionam sa facem cunoscute valorile judetene, sa crestem gradul de interactiune intre locuitorii judetului pentru a optimiza administrarea resurselor existente.

In contextul in care globalizarea reprezinta o tensionata tema de discutie si o realitate, se impune sa ne concentram si sa sustinem conservarea identitatii culturale in vederea afirmarii sentimentului de apartenenta la o zona istorica, culturala si economica.

Notiunea de “valori”, asa cum aceasta a fost anterior mentionata, nu face trimitere strict la valori materiale, ci include componente artistice, culturale, istorice, umane si altele. De asemenea, operatiunile de gestionare si/sau valorificare a resurselor judetului Prahova nu se limiteaza doar la un management financiar, acesta fiind aplicabil doar in anumite cazuri, in functie de natura si specificul fiecarui subiect in parte.

In prima faza, prin implementarea si dezvoltarea acestui proiect intentionam sa promovam si sa sustinem in cadrul evenimentelor organizate toate persoanele fizice si/sau juridice ce isi desfasoara activitatea pe raza judetului Prahova.

Intr-o faza ulterioara, proiectul urmareste sa creeze suportul necesar pentru ca membrii sai sa interactioneze, sa isi ofere reciproc avantaje si sa isi dezvolte in acest mod propriile aplicatii.

http://promovamprahova.ro/Cauta in site

Dictionar online

DEX: